مشاوره حقوقی رایگان - بردن اب خارج از کروکی چاه

سلام
دارای چاه اب هستم و 8هکتار کروکی دارم ولی بخاطر تقسیم ارث الان چاه مال من هست و 2هکتار زمین زیر تلمبه دارم 5000متر زمین خریدم و پسته کاشتم 600 متر با تلمبه فاصله دارد اداره اب گیر داده میگه خارج از کروکی هست ایا من نمیتونم زمین بخرم و به کروکیم اضافه کنم و من که مجوز 8هکتار داشتم الان 2هکتار شده حق استفاده از اب با دبی14 لیتر بر ثانیه رو از دست نمیدم لطفا راهنمایی کنید و راه جلو پام بزارید ممنونم

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

باسلام بازگرفتن وکیل دادگستری درکمیسیون آبهای زیر زمینی موفق خواهید بود