مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهام عدالت

سلام وقت بخیر بنده به دلایلی چندتا چک برگشتی دارم که متاسفانه حسابهای من رو مسدود کرده هست جز بانک اینده که حسابم فعاله ولی کارت بانکی ندارم رفتم واسه صدور کارت بانکی که گفتن چون چک برگشتی دارین ‌نمیتونین کارت بگیرین الان من میخام سهام عدالتم رو بفروشم که شماره شبا بانک اینده رو دادم اگه بفروشم امکان داره با وارد شدن پول به حساب بانک حسابم رو مسدود کنه ؟ خیلی گیر کردم در این مورد خیلی هم به پول احتیاج دارم

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

درود.اگر حسابهای شما با قرار تامین دادگاه مسدود شده باشد هر وجه نقدی که بحسابت بیاد توقیف میشه