مشاوره حقوقی رایگان - شستن بالکن

با سلام و خسته نباشید من در اپارتمان چهار واحده زندگی میکنم و بعضی وقتها بالکن خود را میشویم و همسایه طبقه پایینی معترض میشود و میگوید از لحاظ قانونی حق چنین کاری را نداری خواستم بپرسم که ایا او میتواند بخاطر شستن بالکن از من شکایت کند

پاسخ ها :

اعتراض همسایه به شستن بالکن شستن بالکن در ساختمان بالکن در آپارتمان بالکن قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان