مشاوره حقوقی رایگان - درخواست صدور اجرائیه در خصوص نفقه پسرم که بعد از اتمام حضانت بنده شوهر سابقم پرداخت نمیکنند

با سلام.
شهریور سال 92 نفقه پسرم 80 هزار تومان با سالی 20 درصد افزایش تعیین و حکم قطعی صادر شد که تا پایان حضانت بنده شوهر سابقم پرداخت میکردند (تا پایان 7 سالگی). یک سالی پسرم را بردند ولی نتونستند نگه دارند و برگرداندند و از آن سال هیچ نفقه ای پرداخت نمی کنند. می توانم درخواست صدور اجرائیه در خصوص نفقه اولاد رو طبق حکم صادر شده در پرونده سال 92 بدهم؟ آیا شوهر سابقم محکوم به پرداخت اجرت المثل و نفقه و هزینه های نگهداری سال های قبل خواهد شد؟ با توجه به اینکه در دادنامه قید شده تا اتمام حضانت مادر نفقه پرداخت می شود.
یا بهتر است شکایت جداگانه جهت اجرت المثل و هزینه نگهداری طی این سال ها رو بدم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

چنانچه در دادنامه قید شده تا اتمام حضانت نفقه پرداخت شود، شما پس از آن تاریخ حقی نداشته اید و مجدد باید دادخواست میدادید.اکنون مجدد باید دادخواست مطالبه نفقه فرزند را بدهید و نفقه سالهای گذشته قابل مطالبه نیست