مشاوره حقوقی رایگان - شرایط صلح

اگر پدری در زمان حیات 1/5 دانگ از زمین که از مال خودش میباشد را در قالب صلح بدهد به یکی از پسرها و شرط بگذارد که در قبال این 1/5 دانگ مخارج زندگیش را بدهد .... و بعد از مدتی پسر شرط را عملی نکند ایا این صلح باطل هست یا نه
در ضمن پدر الان در قید حیات نیست و بین وراث بر سر این 1/5 دانگ اختلاف هست .... پیش کد خدای محل ثبت شده و تمام وراث به غیر پسر پای این صلح را امضا کردند که 1/5 دانگ را پدر از پسر پس گرفته ..... ولی پسر موقعی که پدر این 1/5 دانگ را بهش داده امضا کرده ولی وقتی که پدر این 1/5 دانگ را پس گرفته امضا نکرده ..... فقط دخترها و پسر دیگر امضا کردند
این صلح به چه صورت میشه آیا باطل هست و 1/5 دانگ مال پدر میشه یا نه

پاسخ ها :

صلح عمری ملک به فرزند ابطال صلح ملک صلح عمری صلح ملک شرایط صلح ملک صلح