مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به خدمت در ناجا

در سال 96 بعلت شش ماه فرار از خدمت از ناجا ( مرزبانی ) اخراج شدم ولی چون قریب به 17 سال خدمت داشتم با درجه سروانی مشمول مستمری بگیری خانواده به مبلغ سه پنجم از حقوق افراد تحت تکفل شدم که ماهیانه نزدیک به دو میلیون دو فرزند و همسرم دارند حقوق دریافت میکند و تا مرداد امسال مدت سه سال است که منفک شده ام میخواستم بدونم میتوانم مجددا به خدمت برگردم . و اگر جواب مثبت هست چه اقدامتی باید انجام بدم تا مجددا به سرکارم برگردم . تعداد 32 فقره تشویقی و سه مورد تنبیهی دارم . و تا الانم از ناجا بابت مرخصی های استفاده نکرده در طول خدمت مبلغ طلبکارم که بهم پرداخت نشده . ممنون میشم راهنماییم بفرمایید . زندگی و خانواده ام در شرف از هم پاشیدگیه . بازم تشکر میکنم

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

سلام، باید شرح کاملی از وضعیت خودت به نیروی انسانی ناجا بنویسید تا از طریق آن جهت صدور دستور ف ناجا ارسال گردد ،متن خیلی مهم است چه بنویسی