مشاوره حقوقی رایگان - سرد مزاجی در رابطه جنسی از طرف مرد

با سلام و خسته نباشید. من 21 سالمه و همسرم 24 سال. 9ماهه که ازدواج کردیم. برای رابطه زناشویی 90 درصد مواقع من پا پیش میزارم البته با عشوه و انواع رفتارهای تحریک آمیز ایشون میلی برای رابطه پیدا نمیکنن مگر اینکه اندام جنسیشون رو لمس کنم. در اون 10درصدی هم که ایشون تحریک میشن ازم درخواست رابطه اورال رو دارن نه دخول‌ .و بعد از اینکه به صورت دهانی ارضاشون میکنم یا میخوابن یا فاصله میگیرن به کار دیگه ای مشغول میشن و به نیاز من توجه ندارن. به زور و با پا پیش گزاشتن من هفته ای یک بار رابطه داریم که همسرم همش میناله که وقت خوابش گذشته و فردا سر کار خواب آلوده و ... وقتی هم که بهش میگم نسبت به رابطه با من بی میلی میگه بخاطر خستگی و کار زیاده. با اینکه شبایی هم که زود میاد و خسته نیست با فیلم و گوشی خودشو سرگرم میکنه تا دیروقت و خوابش میبره. من واقعا افسرده شدم لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام
در وضعیت فعلی الزام ایشان به برقراری رابطه زناشویی مناسب ، امکان پذیر نیست اما این مورد می تواند برای شما از مصادیق عسر و حرج باشد که با استناد به آن می توانید درخواست طلاق ، بدون بخشیدن مهریه کنید. البته در جریان رسیدگی ممکن است مجبور شوید به ازای طلاق، مقداری از مهریه را ببخشید. موفق باشید