مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خریدار برای عدم داشتن پایان کار

با سلام، بنده دو سال پیش ملک نسقی رو فروختم که پروانه ساخت داشت ولی پایان کار نداشت و در مبایعه نامه پروانه ذکر شده ولی پایان کار نوشته نشده و نوشته شده عین المال ، الان بعد دو سال خریدار میگه ازتون شکایت میکنم که باید شما پایان کار بگیرید ، آیا حق با ایشونه؟ و در صورت شکایت کردن دادگاه من رو متهم به گرفتن پایان کار می کنه؟

پاسخ ها :

شکایت خریدار برای نداشتن پایان کار نداشتن پایان کار ملک فروخته شده پایان کار ملک خرید و فروش ملک قوانین خرید و فروش ملک