مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند و تعویض پلاک موتور

سلام بنده حدود 5 ماه پیش یک دستگاه موتور سیکلت به ارزش 17.500.000 تومان از شخصی خریدم که به دلیل اینکه موتور رو از فروشگاه به صورت قسطی خریده بود و سند سفید و به نام کمپانی بود جهت انجام معامله و پرداخت مبلغ به فروشگاه مراجعه و در حضور ایشان قولنامه ای دستی پشت برگه فروش فروشگاه موتور تنظیم کردیم و مبلغ یک میلیون از پول موتور برای روز تنظیم سند موند ولی الان حدود 4 ماهه که هر روز به یه بهانه از زدن سند و تعویض پلاک مارو اسیر کرده و میگه ما به کمپانی بدهکاریم شما بدهی رو پرداخت کن تا ما سند بزنیم . به فروشنده هم میگم مشکل شماست من از شما موتور خریدم فقط میگه باهاش صحبت میکنم ولی میگه باید 5 میلیون بدید تا سند بزنم . تکلیف ما چیه ؟ تاریخ تنظیم سند هم مشخص نکردیم ولی تو قولنامه نوشتیم که موقع تنظیم سند مابقی پول که یک میلیون بوده پرداخت بشه و نهایتا تا یک ماه این اتفاق بیفته . ضمناً فروشنده هم به عنوان شاهد هم امضا کرده هم مهر زده و نوشته که سند به نام اینجانب بخوره . لطفا راهنماییم کنید خیلی کلافه شدم.

پاسخ ها :

عدم انتقال سند موتور سیکلت الزام به تنظیم سند موتور سیکلت تعویض پلاک موتور سیکلت سند موتور سیکلت خرید و فروش موتور سیکلت موتور سیکلت