مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند خودرو

با سلام.
سه سال پیش یک خودرو از برادر دوستم که در تهران زندگی میکرد، با قولنامه عادی و پرداخت کامل پولش خریداری کردم. فقط کارت ماشین و سوخت و بیمه رو تحویل گرفتم. به خاطر اعتماد به دوستم و غیره سند رو رویت نکردم و ایشان گفتند که نگران سند و انتقالش نباشم. اما الان که برای انتقال سند مراجعه کردم، گفتند که منم از فروشنده قبلی سند نگرفتم و میگن که مالک اصلی شکست خورده بازار هست و از تهران فرار کرده و آدرسی ازش ندارند. ایشان هم یه قولنامه عادی بهم نشون دادند و بهم گفتن برم شکایت کنم. لطفا راهنماییم کنید. ممنون.

پاسخ ها :

دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو الزام به تنظیم سند خودرو خریداری شده خرید خودرو قولنامه ای متواری بودن مالک خودرو تنظیم سند خودرو توسط خریدار قوانین خرید و فروش خودرو خودرو