مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

باسلام خسته نباشید سوالم اینه کاهش سطح هوشیاری دیه دارد یا ارش و ایا کاهش سطح هوشیاری که 5 بوده و یک روز بعدش هوشیاری بهبود پیدا کرده و بعد 5 روز از بیمارستان مرخص شده ایا دیه تعلق میگیره اگه میگیره حدودن چقد در ضمن از ناحیه سر فق ابرو شکافته شده و گونج شکسته که پلاتین خورده قاضی واسه رای گفت ارش مشخص نکرده پزشکی قانونی نامه داد رفتم پزشک قانونی یه برگه داد زده بود ارش و معاینه مجدد ندارد

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام دیه شما طبق نظریه پزشکی قانونی که ثبت پرونده شده است محاسبه می گردد