مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در خرید گوشی کارکرده

سلام من یه گوشی که تازه خریده بودم و نو بود رو با یه گوشی که کارکرده بوده معاوضه کردم با یه شخص تو ... گوشیش مورد داره اون قدری که خریدم نمیرزه ال سی دیش عوض شده که بی کیفیت هم هست و همچنین برد گوشی دستکاری شده که از ارزش گوشی کم میکنه چطوری باید شکایت بکنم ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

ابتدا اظهارنامه بدهید و فسخ و استرداد را بخواهید و سپس دادخواست بدهید