مشاوره حقوقی رایگان - دیر کرد اقساط لیزینگ

سلام بنده سال 83 یک سمند از لیزینگ خودرو کار گرفتم تا سال 93 من اقساط را واریز کردم الان 6 سال هست که خودرو توقیف لیزینگ بوده و من خبر ندارم خودرو تو کدوم پارکینگ هستش بعد از 6 سال لیزینگ زنگ زده میگه اصل پول 7 تومن مونده بیا تسویه کن بعد بگم چقدر دیر کرد داری در ضمن خودرو به نام پدرم هست که هیچ مالی به نام نداره از کار افتاده هم هست فقط یک حقوق بازنشستگی داره اینا ما رو تهدید میکنن چه راهی داره اینا چرا رو ضامن اقدام نمیکنن چون قرار بود خود ضامن اقساط پرداخت بکنه لطف میکنید بگید من باید چکار کنم ممنون میشم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در صورت عدم وجود مال یا ملک یا حساب به نام صاحب خودرو ، از ضامن مطالبه خواهد شد