مشاوره حقوقی رایگان - شرایط تعلیق حبس

سلام. ببخشید 20روز پیش بنده رو با 25کیلو تریاک که مال من نبود و بنده فقط راننده بودم گرفتند. بازپرسی انجام شد، اسم و آدرس صاحب جنس رو هم توی بازپرسی اعلام کردم ، چند روز هم زندان بودم با وثیقه آزاد شدم تا موقع دادگاه. بنده سابقه اولم هست، فرزند جانباز شیمیایی هستم، ناراحتی قلبی عروقی لاعلاج هم دارم، تحت درمان پزشک اعصاب روان هم هستم، تحت پوشش بهزیستی هم هستم، تنها نان آور خانواده هم هستم، زن و دوتا بچه کوچیک هم دارم و توی خونه اجاره ای هستم آیا راهی وجود داره قاضی پرونده به بنده حبس تعلیقی بده. اگه این شرایط کافی نباشه میشه لطفا شرایط حبس تعلیقی رو لطف بفرمایید. ممنون میشم پاسخ بدید. صاحب خودرو هم باهام بود ولی از وجود مواد توی ماشین خبر نداشت، بازپرس پرونده هم براش رفع اتهام داد، اگه میشه لطفا توضیح بدید چجوری میتونه ماشینش رو در بیاره با توجه به اینکه خودش هم باهام بوده و اسمش توی پرونده هست ولی از ایشون رفع اتهام شده. برای خودم هم چه حکمی ممکنه بده.

پاسخ ها :

تعلیق حبس مواد مخدر شرایط تعلیق حبس حمل مواد مخدر مواد مخدر تعلیق حبس