مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی امضا

سلام، خسته نباشید. بنده پرونده ای دارم نزدیک به دو سال است به نتیجه نرسیده. بابت فروش اجناس از یه بنده خدایی رسید گرفتم که زیر آن را سه نفر شاهد امضا کردند و در دادگاه حضور یافته و تایید کردن. ولی طرف من اول ادعای جعل امضا نمود که دادیار برای ادعای جعل به کارشناس یک نفره فرستاده شد که جواب مثبت بود و تایید آن امضا بود. با این حال دوباره کارشناسی سه نفره درخواست دادند که دوباره رسید رفت پیش کارشناسان 3 نفره و مثل دفعه اول امضا شخص تایید شد. حالا برای کارشناسی دیگری خواسته که به علتی، رسید اصل من به سرقت رفت و بنده گزارش پلیس و همه چی رو دادم به شعبه. حال با این شواهد و قراین نتیجه چه خواهد شد؟ ضمنا کپی برابر اصل در شعبه موجود است. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

عسگر  رشيدي‌ اقدم‌

عسگر رشيدي‌ اقدم‌ :

سلام برای انجام کارشناسی خط وامضا اصل سندضرورت دارد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام قاعدتا شعبه باید با توجه به سرقت اصل مدرک،از قرار کارشناسی عدول کرده و به استناد کارشناسیهای قبلی ،قرار صادر کند.