مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام خسته نباشید سال97رپدرم و ببرادرم هر دو بر اثر تصادف با ماشین فوت میکننن
بعد از دو سال یعنی سال95/5دیه پدر و برادرم واریز میشود
همه ی مدارک پیش عموی بنده بود ایشان خودشون داوطلب شدن گفتن خودم انجام میدم خلاصه خواستم بپرسم در مواقع تقسیم بندی دیه کسی غیر دادگاه میتونه برا تقسیم بندی دیه تصمیم بگیره
مثلا دیه برادر من شده دو میلیارد و نهصد میلیون ریال
داداش من زن و بچه نداشت پس باید کل اون دو میلیارد و نهصد و پنجاه هزار و یکصدو پنجاه هزار ریال واریز بشوند در حساب مادرم ولی مادر من در حال حاضر فقط 1،579،229،166 در حسابشان هست

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

آیا عمویتان از شما وکالت داشته؟
آیا وکیل دادگستری گرفته اید؟
نهایتا میتوانید مادرتان را با کارت ملی برای پیگیری به شعبه ببرید