مشاوره حقوقی رایگان - ابطال جواز گلخانه

با سلام، پسر عموی من با یک وکالت کاری که به او داده بودم، فضولی رفته روی ملک مشاعی بدون اذن من گلخانه زده. از راه کیفری وارد شدم و رای گرفتم. اما الان رفع تصرف نمیکنه. 3 ساله میخوام جوازشو باطل کنم تا از ملک بره بیرون. چه کار کنم؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

شما ابتدا وکالتنامه را ابطال کنید و اگر اقدامات وی خارج از موارد وکالتی بوده، در صورت داشتن سند رسمی شما دادخواست حقوقی خلع ید مشاعی و قلع و قمع مستحدثات را تقدیم کنید