مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تحویل زمین مزایده

با سلام. اینجانب برنده مزایده زمینی در شهرداری شدم. در مهلت قانونی اقدام به واریز وجه اعلامی و تودیع چک الباقی نمودم. لیکن پس از گذشت بیش از شش ماه از برگزاری مزایده و واریز وجه، علیرغم پیگیری های بنده، شهرداری از تحویل زمین و انتقال سند، به بهانه داشتن معارض حقوقی امتناع ورزید و بدون اطلاع به اینجانب مبلغ واریزی را به حسابم عودت داد. لذا با توجه به این که بیع قانونی و شرعی صورت گرفته است، اکنون بعد از گذشت حدود یک سال میخواهم وضعیت ثبتی ملک را از دادگاه درخواست و شهرداری را ملزم به رفع موانع قانونی، تحویل زمین، انتقال سند رسمی ، جلب رضایت اینجانب و پرداخت هزینه دادرسی نمایم.

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مزایده تا ابطال نشود امکان عودت وجه وجود ندارد .اگر ابطال شده باشد که دادخواست شما موضوعیتی ندارد