مشاوره حقوقی رایگان - ابرام رای طلاق

با سلام.
دادگاه تجدید نظر برای بنده زوجه
رای طلاق صادر کردند. مبنی بر این که 7 ماه نفقه به من نداده بود. زوج و حکم شورای حل اختلاف، نامه اجرای احکام کلانتری مبنی بر الزام به پرداخت و عدم پرداخت توسط زوجه هم دلیل این رای بود.
همچنین من 20 عدد سکه مهریه بذل کردم و طلاق باب الحاکم در رای برایم نوشتند.
الان دو ماهه زوج فرجام خواهی کرده از دیوان عالی و مدرکی هم نداده.
فقط اعتراض کرده.
میخواستم بدونم چقدر امکان ابرام رای وجود داره؟

پاسخ ها :

فرجام خواهی از رای دادگاه تجدید نظر رای فرجام خواهی طلاق ابرام رای طلاق طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه عدم پرداخت نفقه طلاق نفقه ابرام رای