مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک سفید امضا

سلام. چند سال پیش از ماشین پدرم، یک دسته چک را که متعلق به بنده بوده، دزدی می شود. دو برگ آن سفید امضا بوده است.
در همان زمان بنده اقدام به مسدود کردن با حکم دادستانی کردم.
حالا بعد از حدود 2 سال، این چک ها می رود بانک و برگشت می خورد. حالا تکلیف بنده چیست؟
البته بنده یک اظهارنامه برای یکی از چک های برگشتی نوشته و از طریق دفاتر پیشخوان قوه قضاییه ارسال کردم. آیا اقدام دیگری باید انجام داد؟

پاسخ ها :

برگشت چک سفید امضا برگشت چک سرقتی مسدودی چک برگشت چک چک سرقتی اظهارنامه چک برگشتی چک سفید امضا چک