مشاوره حقوقی رایگان - اشراف کارخانه روبرو به ویلای ما

با سلام و عرض ارادت.

ساختمان ویلای ما به صورت جنوبی و فضای تراس و محوطه آن پایین بنا با کلیه مجوزات شهرداری و پایان کار، بنا شده است. پایین تر از آن تپه ای که روی اون یک کارخونه به صورت پله ای با چند تا درخت و ... ساخته اند. کلا به همه زندگی ما، حیاط، تراس و داخل سالن و اتاق خواب و ... اشراف دارد.
یک حوضچه هم وسط این پله ها ساخته اند. یعنی وقتی ما روی تراس میشینیم، کلا شاهد فعالیت آن ها هستیم. ملک در منطقه جاجرود و کمرد است. کارخانه فاقد پایان کار و مجوز ساخت می باشد. تا جایی که اطلاع دارم این منطقه زیر نظر بخشداری می باشد. لطفا، استدعا دارم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

اشراف به ملک همسایه اشراف همسایه مشرف بودن ملک ضوابط اشرافیت