مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به پلمپ زیر زمین

با سلام. بنده صاحب ملک آپارتمان دو طبقه ای بودم. طبقه بالا را فروختم و خودم در طبقه پایین زندگی میکنم. چند سال پیش زیر طبقه همکف یک زیرزمین حفر کردم ولی راه پله زیر زمین رو زمانی باز کردم که طبقه اول رو فروخته بودم. همسایه طبقه بالا شروع به اعتراض کرد و بنده رو به شهرداری کشاند. طبق حکم کارشناس زیرزمین دارای استحکام استاندارد می‌باشد و هیچ ضرری به ساختمان وارد نکرده است. ولی در کمیسیون ماده 100 حکم به پلمپ زیر زمین داده اند. حالا دوباره میتونم اعتراض کنم؟ لطفاً بنده را راهنمایی کنید. در ضمن درب ورودی زیر زمین داخل حیاط خودم می‌باشد و چون تمام تاسیسات هم از زیر ساختمان عبور میکنه در صورت پلمپ، اگر مشکلی در تاسیسات به وجود بیاد، امکان تعمیر وجود ندارد. لطفا جهت اعتراض، بنده رو راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

اعتراض به پلمب زیر زمین ملک زیر زمین در ساختمان پلمب زیر زمین شهرداری زیر زمین