مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح با چاقو

سلام، خسته نباشيد.
من چند ماه پيش از يك نفر براي اين كه با چاقو من رو زده بود، شكايت كردم.
برایم پيامك اومده پرونده شما به اجراي احكام واصل شد يعني چي از اين به بعد روند چجوريه؟ چكار كنم؟
٢- اگه من رضايت ندم براي ٢٤ ميليون ديه، چقدر زندان ميره؟ چقدر زمان ميبره بره؟ آيا امكان داره بدون رضايت من با وثيقه سنگين آزاد بشه؟
٣-من ميتونم درخواست مبلغ بيشتري بكنم براي اين كه رضايت بدم؟ ايرادي نداره هرچقدر دلم خواست بگم؟
خيلي ممنون از سايت پر كاربردتون. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر در رای محکوم به دیه شده باشد باید پرداخت کند و بسته به عمد یا شبه عمد یا غیرعمد بودن جرم مهلت پرداخت دیه متفاوت است.رای محکومیت را ارسال کنید تا نظر قطعی بتوان داد