مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون تبصره یک ماده یک

با سلام
زمینی در یکی از روستاهای شمال خریدم. که زمین فاقد طرح هادی بوده است، ولی تائیدیه بنیاد مسکن مبنی بر اینکه داخل بافت روستایی بوده را داشته است. برای گرفتن جواز از طریق جهاد اقدام کردم. تأییدیه منابع طبیعی، اداره محیط زیست، اداره دامپروری، اثبات مالکیت قوه قضائیه و تأییدیه جهاد کشاورزی را گرفتم. پرونده برای رای به کمیسیون تبصره 1 ماده 1 استان ارجاع شد. در اولین جلسه رسیدگی متوجه شدم که با توجه به همه مدارک مثبته، کمیسیون مخالفت کرده است.
بعد از پیگیری های متعدد موافقت نمودند که پرونده مجددا بررسی شود.
طبق اطلاعات به دست آورده، متوجه شدم سمت شرق زمین که زمین بایر بوده، اشتباها به عنوان بافت داخلی روستا تشخیص داده شده. در کمیسیون طبق بررسی و درخواستی که مجددی که زدم، فاصله زمین من با مرکز روستا 120 متر می باشد. آیا می شود امیدوار بود که این بار تائید شود؟

پاسخ ها :

سعید زراعت پیشه

جناب آقای سعید زراعت پیشه :

با توجه به مداک شما می‌توان امیدوار بود از طرفی حدود روستایی رو طرح هادی مشخص میکنه اگر موافقت نشد منتظر طرح هادی جدید باشید