مشاوره حقوقی رایگان - استفاده مجدد از سهمیه

سلام، خسته نباشید.
من سال 97 با سهمیه 25 درصدی وارد دانشگاه شدم. با توجه به صحبت های شما در مورد سهمیه، میخوام از اون در دانشگاه آزاد استفاده کنم. با توجه به ادغام انتخاب رشته دانشگاه دولتی و روزانه در چندین رشته، چطوری میتونم درخواست استفاده از سهمیه رو وارد کنم؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام سوال شما حقوقی نیست به امور دانشگاهی دانشگاه و یا آیین نامه های داخلی مراجعه کنید