مشاوره حقوقی رایگان - تمدید معافیت تحصیلی

با سلام، بنده شکایتی را در زمینه ابطال شرط حد نصاب در مرحله مصاحبه علمی آزمون دکتری علیه یکی از دانشگاه ها مطرح کرده ام. که پرونده در تجدید نظر دیوان عدالت اداری می باشد. مشکل اساسی که وجود دارد این است که از مهلت معافیت تحصیلی من فقط چند روز باقی مانده. 1- آیا من میتوانم از دیوان تقاضای صدور دستور موقت بر تمدید معافیت تحصیلی ام را بکنم؟ 2- آیا راه حل دیگری نیز وجود دارد؟ مثلا من شنیده ام در شرایطی امکان تمدید معافیت تحصیلی از طریق درخواست از نیروهای مسلح و نه دیوان وجود دارد. اکنون اگر نظام وظیفه موافقت نکرد، من چه خاکی در سرم بریزم. تو رو خدا راهنمایی ام کنید. وضعیت خانوادگی ام طوریه که اصلا نمیتونم برم خدمت. لااقل فعلا نمیتونم. تو رو خدا کمکم کنید.

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام ببخشین یه سوال داشتم.سوالم اینه اگه رای دیوان بر الزام دانشگاه مبنی بر ثبت نام من در دکتری رشته خاصی صادر شه. صادر شه ایا دانشگاه میتونه با این بهانه که امسال جذب دانشو در مقطع دکتری در ان رشته نداریم از اجرای حکم استنکاف کنه. عذر موجه یا نه. چه مدت طول میکشه به استنکاف این رسیدگی بشه
و من می تونم استناد کنم به این که دانشگاه یا این ها امسال من ثبت نام کنن اما دو ترم بهم مرخصی بدن یا من ثبت نام کنه اما من با ترم سوم و از دروسی که نیاز به پیش نیاز ندارن انتخاب واحد کنم

تمدید معافیت تحصیلی دانشجویان شرایط تمدید معافیت تحصیلی درخواست تمدید معافیت تحصیلی تمدید معافیت تحصیلی معافیت تحصیلی دکترا معافیت تحصیلی سربازی