مشاوره حقوقی رایگان - موتور سند سفید

با سلام و خسته نباشید.
حدود 6 ماه گذشته یه موتور سند سفید مدل 97 خریداری کردم از یکی از دوستانم!
دوست بنده هم از شخص دیگه‌ای خریداری کرده بودند.
همون 6 ماه گذشته که موتور رو خریدم برای سند زدن موتور و تعویض پلاک به نام خودم هماهنگی هاش صورت گرفته بود. منتهی به خاطر یک سری مشکلات نشد که برای این کار بروم.
بعد از گذشته این مدت چند روز گذشته که به موتور فروش اصلی که بنده رو هم طبیعتا نمیشناخت مراجعه کردم برای سند زدن، از سند زدن امتناع کرد و گفت که اصلا چرا موتور بدون هیچ مدرکی خریدی و الان هم کاری نمیشه کرد.
من فقط یک قولنامه دارم از دوستم که ایشون هم چون موتور کارتکس هست مدارکی ندارن.
چطور میشه سند موتورم رو با پلاک به اسمم کنم؟
ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال کنید و سپس دادخواست بدهید