مشاوره حقوقی رایگان - حذف نام همسر از شناسنامه در صورت باکره نبودن

با سلام، من دختری 18 ساله هستم. به خاطر بچگی و حرص دادن به عشقی که از بچگی دوسش داشتم و با هم بودیم و به خاطر حرص دادن بهش، ازدواج کردم. الان میخوام جدا بشم. من پرده بکارتم در دوره نامزدی از دست داده ام. آیا میتوانم ترمیم بکنم؟ بدون این که شوهر آینده ام که شاید هم همان عشق کودکیم باشه و خانواده ام متوجه موضوع بشن ترمیم کنم و نام نامزد الانم رو از شناسنامه پاک کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه احمدی

سرکار خانم فاطمه احمدی :

سلام
اگر پزشک قانونی سالم بودن پرده بکارت را تائید نماید می توانید نام همسر قبلی را از شناسنامه پاک کنید.
برای تائید موضوع پرده بکارت، به پزشک قانونی فرستاده می شوید و معمولا پزشک قانونی متوجه می شود.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نام همسر سابق در صورت دوشیزه بودن حذف میشود.
با این شرایط شامل شما نخواهد شد.