مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل زن ناشزه

با سلام، خانم بنده در دادگاه به علت عدم تمکین محکوم شده و به عنوان ناشزه شناخته شده. آیا اگر نامبرده درخواست اجرت المثل کند، به ایشان تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله چنانچه زوجه کارهایی را که شرعاً به عهده وی نبوده و عرفاً برای آن کار اجرت‌المثل باشد، به دستور زوج و با عدم قصد تبرع انجام داده باشد و برای دادگاه نیز ثابت شود، دادگاه اجرت‌المثل کارهای انجام گرفته را محاسبه و به پرداخت آن حکم می‌نماید.