مشاوره حقوقی رایگان - استعفای اعضای هیات مدیره

با سلام
من سهامدار عمده و مدیر عامل (خارج از هیات مدیره) یک شرکت سهامی خاص هستم. تعداد سهامدارن این شرکت 4 نفر هستند.
دو نفر از سهامداران خرد که عضو هیات مدیره هستند استعفا داده اند و حاضر به عضویت در هیات مدیره نیستند.
سوال:
1-چه راهکاری برای الزام آنها برای عضویت مجددشان در هیات مدیره وجود دارد؟
2-آیا من می توانم بدون توافق و رضایت آنها (اکنون که جز اعضای هیات مدیره نیستتد )ب خشی از سهامم را به شخص ثالثی واگذار کنم تا بتوانم از قِبل حضور سهامدار جدید هیات مدیره جدید تشکیل بدهم؟

سپاس از راهنمایی ارزشمند شما.

پاسخ ها :

استعفای اعضای هیات مدیره هیات مدیره شرکت واگذاری سهام به شخص ثالث سهام شرکت هیات مدیره سهام شرکت