مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع

سلام، من ساکن واحد همکف در یه اپارتمان 6 واحدی هستم. اتاق خواب و آشپزخونه کلا پنجره ی بزرگ با در به حیاط دارد. واحدمون از سمت راه پله هم در مجزا دارد و حیاط نیز از راه پله در مجزا دارد. حیاط کلا 20 متر هست. یک باغچه ی دو متری دارد. حیاط تو سند مشاع هست ولی فقط خانم یک واحد که با ما لج هست، هی میاد حیاط. ما چون نور خونمون از این دو پنجره تامین میشه، معمولا پرده کناره و درها بازه. خواستم بپرسم از لحاظ قانونی میشه اقدامی کنم که نیاد حیاط؟ آخه دو متر حیاط که رو به روشم یه دیوار 80 متری هست و دور تا دورش آپارتمان هست و در ورودی ساختمون هم نیست، چی داره که هی میاد باعث مزاحمت میشه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر نمیتوانید مالکیت حیاط مشاع است اگر نگران هستید پرده ها بندازید درب را هم ببندید