مشاوره حقوقی رایگان - حق عبور از ملک همسایه

سلام من یک قطعه زمین باغی دارم که برای ابیاری و رفت و امد باید از داخل دو قطعه زمین برادرهام رد بشویم حالا برادرها میگن حق ندارید از داخل باغ ما بروید در حالی که نزدیک 50 ساله از انجا رفت و امد داریم ایا می تواند مانع ما بشود و حال انجا فنس و سیم خاردار کشیدن و هر روز ما را تهدید میکنن ایا من می توانم از ایشان شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

حق عبور از ملک همسایه حق ارتفاق حق عبور ملک ممانعت عبور از ملک همسایه