مشاوره حقوقی رایگان - ساخت ویلا در زمین داخل بافت

عرض سلام و ادب، ویلایی خرید کردم که سند تک برگ دارد ولی کاربری کشاورزی، این ملک داخل بافت روستا ست و نامه بنیاد مسکن بر این اساس را قبل از خرید مشاهده کردم. ضمنا پرونده پایان کار آن در بخشداری بوده، منتظر رای کمیسیون ماده 99 است. تمامی ویلاهای اطراف پایان کار و سند مسکونی گرفته اند. اما سوال من این است، با توجه به سخت‌گیری های اخیر در خصوص تغییر کاربری، آیا ممکن است روال کار کمیسیون ماده 99 تغییری کند؟ تا حالا برای زمینهایی داخل بافت، خیلی راحت با جریمه اندک پایان کار میداده اند. پیشاپیش از راهنمایی شما تشکر میکنم.

پاسخ ها :

تغییر کاربری کشاورزی به مسکونی تغییر کاربری زراعی به مسکونی تغییر کاربری ملک ساخت ویلا در زمین داخل بافت تغییر کاربری کاربری زراعی کاربری مسکونی