مشاوره حقوقی رایگان - آیا کلستومی دائم از کار افتادگی کلی میگیرد؟

با سلام،
اینجانب کارمند جهاد کشاورزی با 51 سال سن و 25 سال سابقه کار هستم. 5 سال پیش سرطان روده بزرگ گرفتم و کلستومی دائم هستم. اکنون با ادامه خدمت در محل کارم و افزایش سن ادامه کنترل کلستومی برایم دشوار شده است و از لحاظ روحی آسیب زیادی را متحمل می شوم و به دلیل مشکلات کلستومی قادر به انجام ماموریت های محوله و وظایف خود نیستم. آیا با درخواست از کار افتادگی دائم اینجانب موافقت میشود؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

زهرا  نادري چغادري

زهرا نادري چغادري :

استان :

بررسی شرایط از کار افتادگی با کمسیون پزشکی می باشد با تشخیص کمسیون و تعیین میزان از کارافتادگی شما می توانید مستمری از کار افتادگی از بیمه بگیرید