مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط وام توسط خریدار اپارتمان

باسلام
اینجانب یک واحد آپارتمان را که دارای وام بنام من بوده و قابل انتقال نمی باشد را با وکالت محضری فروخته ام. ضمنا سند آپارتمان بنام بنده و در رهن بانک است. ولی خریدار اقساط را بموقع پرداخت ننموده و مشکل بدهی حساب بانکی برای بنده ایجاد نموده است. همچنین در قولنامه ذکر شده طرفین ملزم به پرداخت بموقع اقساط می باشند ولی هیچ تضمینی و شرطی تعیین نشده است.
آیا می توانم از طریق شکایت خریدار را ملزم به ایفای تعهد و پرداخت بموقع اقساط نمایم؟
وا ینکه چه اقدامی انجام دهم که بعدا موارد مشابه تکرار نگردد؟
باتوجه به اینکه مبلغ آن در حال حاضر حدود 5 میلیون تومان است، اگر راه قانونی دارد باید از کدام مراجع (شورای حل اختلاف یا دادگاه) پیگیری کنم؟