مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین کار

سلام بنده چند روز، پیش حین کار با دستگاه فرز دست چپم را از مچ بریده ام و دستم 10 تا بخیه خودره میخواستم ببینم اگه از کارفرما شکایت کنم چقد دیه بهم تعلق میگیره البته بدون پارگی تاندون و عکس انداختم که دکتر گفت به ناحیه عصب دستت آسیبی نرسیده ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میزان آسیب توسط پزشکی قانونی تعیین میشود و براساس آن دیه تعیین خواهد شد