مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب خانواده فرد متهم به کلاهبرداری درسته؟

سلام. روز بخیر. اقا زودتر جوابم بدید. الان چندروزه سوال کردم جوابی ندادین. در اول عرض کنم لطفا جواب کلیشه ای ندید. حداقل 1دقیقه زمان بزارید برای جواب مردم. اگه میشه. ممنون.

شخصی از من به جرم کلاهبرداری اینترنتی شکایت کرده. و بعد از مسدودی حساب من چند وقت پیش خانواده از همه جا بی خبر تمام حسابشون مسدود شده، در صورتی که من نه اصلا با اون ها زندگی میکنم نه مراوده مالی دارم باهاشون. خونه چندساله جدا دارم. حسابی که حقوق بازنشستگی پدرم واریز میشه. حساب مادرم که زن خانه داره. رفتن بانک گفتن فتا البرز مسدود کرده. زنگ زدن گفتن با پسرتون باید بیاین اینجا، چون من در دسترس نبودم. مادرم خودش رفته. بیچاره مادرم با چه حالی و چه وضعی رفته با اتوبوس کرج فتا البرز، از کجا از شیراز. بعد که رفته جواب درستش ندادن. گفتن خانوم باید پسرت بیاد، هرچی گفته ما نمیبینیمش، خبرش نداریم، گفته باید بیاریدش، انگار که مادر من پلیسه و وظیفش پیدا کردن متهمه. برعکسه. یه جورایی گرو کشی کردن حسابشون. بستن که من بیام، گذاشتنشون تحت فشار. مگه میشه این چیزی؟ کسی رو بخاطر کار کسی دیگه میشه اذیت کرد،؟ مگه وظیفه پلیس نیست که فرضا اگه من متهم باشم دنبالم بگرده یا وظیفه مادر پیر منه؟ چه وضعشه. ایا میشه مادرم بره پیش دادستان یا هر کسی که نامه مسدودی حسابشون زده تقاضای رفع انسداد حساب بده. راهی داره که برن پیش بازپرس یا نمیدونم افسر پرونده توضیح بده و نامه ای چیزی بزنن برای رفع انسداد. گرو کشی قانونیه؟میشه وکیل از البرز گرفت بره دنبال باز کردن حسابشون. دستش به جایی بند میشه اگه بره؟ راه حل شما چیه؟ ممنون

پاسخ ها :

مسدودی حساب خانواده متهم مسدودی حساب گروکشی کلاهبرداری اینترنتی رفع مسدودی حساب پلیس فتا جرایم رایانه ای