مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به دختر مطلقه

سلام ايا دختر مطلقه كه بيمه پدر هست سهم حقوقيش بعد از فوت پدر با مادر يكي هست و چطور بايد اقدام كند ؟ و ايا از بيمه عمر و هزينه هاي بعد فوت هم به او پرداخت ميشود؟ يا اينكه ايا ميشه در زمان زنده بودن پدر از او امضا يا وكالتي گرفته شده كه حقوق به فرزند نرسد؟؟

پاسخ ها :

مریم ملک زاده

مریم ملک زاده :

سلام اولا وکالت حتی بلاعزل با فوت باطل میشود و تاثیری ندارد. و بعد فوت حقوق بین دونفر تقسیم میشود .
درمورد بیمه عمر نیز طی توافقی که در قرارداد مشخص شده که بعد از فوت به چه کسانی برسد و اگر مشخص نشود طبق قانون ارث تقسیم میشود