مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر

سلام، کارمند رسمی وزارت نفت به صورت طرح اقماری 14روز کار و 14 روز استراحت هستم. محل سکونتم تهران می باشد. لذا در سیستم کارمندی دارای کد ساکن تهران می باشم. فلذا از منافع سکونت در شهرهای محروم منتفع نمی باشم. همسرم 11 سال شاغل همان شرکت دولتی خودم که تابعه وزارت نفت است، ولی به صورت قرارداد مدت موقت در دفتر اهواز می باشد. درخواست انتقالی همسرم به تبعیت از زوج دادیم، موافقت نشد. به دیوان مراجعه کردیم، گفتند درخواست بدهید منتقلش میکنیم. اما از طرفی شرکت تهدید کرده اگر به دیوان مراجعه کنیم قرارداد سال دیگرتان تمدید نمی شود. چه کنیم؟

پاسخ ها :

عدم موافقت با درخواست انتقالی به تبعیت از همسر مخالفت با انتقالی به تبعیت از همسر قانون انتقالی به تبعیت از همسر مراجعه به دیوان عدالت اداری برای انتقالی به تبعیت از همسر انتقالی به تبعیت از همسر انتقالی به تبعیت از همسر انتقالی شغلی انتقالی