مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه مستاجر

سلام، مستاجری دارم که اجاره، شارژ مجتمع، پول برق، آب، گاز و کلا هیچ پولی نمیده،
پارکینگ را هم اجاره داده به شخص دیگری.
ازش خواستم تخلیه کنه. ایشون با لحن خیلی بدی میگن تو نمیتونی من رو بیرون کنی کرونا هست و رئیس جمهور گفته فرض کن خونه خودته مالک نه میتونه بیرونت کنه و نه اجاره بده.
(اگه کرونا هست پس چطور بانک تموم اقساطش رو با دیرکرد ازم داره میگیره؟)
با کلی پرس و جو متوجه شدم که ایشون بیکار هستند و با تعقیب کردنش، محل پاتوقش که در پارک به شغل الافی مشغول هستند را هم پیدا کردم.
قرارداد هم تموم شده. ازش شکایت کردم، شورا بعد از یک هفته گفتن فردا بیا 99/5/23 .
چه دادخواستی باید تنظیم کنم تا این آدم سوء استفاده کن را در کم ترین زمان بیرون کنم؟
لطفا راهنمایی کنید. جیگرمو خون کرده.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت داشتن شرایط و خاتمه قرارداد درخاست تخلیه بدهید حکم تخلیه بگیرید