مشاوره حقوقی رایگان - وام مسکن مهر

سلام و درود خدمت وکلای گرامی
من سال نود دو یک واحد مسکن مهر به صورت وکالتی و قولنامه‌ای فروختم. خریدار متعهد به پرداخت اقساط و تعویض ضامن بانک بود که در وکالتنامه و قولنامه ذکر شده, اما آن زمان بانک تغییر ضامن را بدلیل نبود بخشنامه قبول نکرد. من هم به خریدار اطمینان کردم و ضمانتی نگرفتم ایشان هم انصافا اقساط را پرداخت می‌کردند و مشکلی نبود. اما دوسال پیش خریدار واحد مذکور را به شخص دیگری فروخته و در حال حاضر دوسال است قسط پرداخت نکرده بانک هم برای من اخطار فرستاده. چه کاری از من برای الزام خریدار جدید یا اولین خریدار برای پرداخت وام و انتقال وام برمی‌آید؟ آیا بر فرض بر این که خریدار طرف معامله با من به تعهد تغییر ضامن عمل نکرده می‌توان معامله دوم را که ایشان انجام داده غیرقانونی یا تخلف در نظر گرفت؟ پیشاپیش ممنونم از راهنمایی و لطف و شما بزرگواران

پاسخ ها :

عدم پرداخت اقساط وام مسکن مهر فروخته شده عدم پرداخت اقساط وام مسکن توسط خریدار وام مسکن مهر الزام خریدار به پرداخت وام مسکن مهر خرید و فروش مسکن مهر وام