مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام وقت بخیر
من از یک نفر شکایت کردم. این اس ام اس برام اومده امروز، در مرحله بعد باید چکار کنم؟

"شکواییه شما با کد رهگیری ....... به کلانتری ....... ارسال شد. جزییات بیشتر در سامانه ابلاغ."

و یک سوال دیگه اینکه من که شاکی هستم، کسی که ازش شکایت کردم در شهر دیگه است و اون هم از من شکایت کرده، الان چه وضعیتی رخ میده؟ چون من تا یک ماه بعد نمی تونم به شهری که شخص هست برم.
ممنون میشم این دو سوال منو پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

از طریق کافی نت یا دفتر خدمات قضایی ابلاغیه رو بگیر و بعد از ملاحظه همون اقدام رو انجام بده