مشاوره حقوقی رایگان - ارث غایب مفقود الاثر

سلام.
ببخشید قبل از سوال بگم که بنده قوانین این نوع ارث رو مطالعه کردم و سوالم یکمی جزئی تره.
میخواستم بدونم که ما بین خودمون یک برادر مفقود داریم که خیلی سال هستش پیداش نیست. حالا که قراره تقسیم اموال بشه و مال اون به شخص امین داده بشه تا زمان برگشتش، میشه برادر زادش رو به عنوان امین معرفی کرد؟ با علم این که ما میدونیم فرد مفقود بر نمیگرده و هیچ مدعی ای نداره، مثلا فرزند. آیا مال اون در تصرف کامل مثلا برادر زاده اش یا شخص امین میره؟

پاسخ ها :

اعظم  گنجواري حاجي ابادي

اعظم گنجواري حاجي ابادي :

استان :

با سلام
دوست عزیز
با همین کیفیت که می فرمائید بله مال کلا باید در تصرف امین قرار گیرد
اگر حدود ا بیش از 6 سال است که برادر مفقود الاثر تون نیستن چرا از طریق موت فرضی اقدام نمی کنید
اگه شرایط رو داشته باشید سهم الارث برادرتون بین مابقی ورثه با فرض اینکه ایشون ورثه ای ندارن بین مابقی ورثه تقسیم میشه