مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق

آپارتمانی را اخیرا خریده ام که 4 تک واحد مسکونی و یک واحد تجاری دارد
ساختمان خانوادگی بوده برادر بزرگ اونجا حاکم بوده دفترخانه هم داشته حدود 70 سالش است یک واحد آپارتمان دارد و پارکینگ را تبدیل به مغازه کرده و مجوز شهرداری و پروانه کسب گرفته 33 متر مساحت مغازه است پشت مغازه 29 متر انباری مشاعی بوده طی سالهای گذشته از برادر و خواهر حق بهره برداری انباری ها را گرفته و عملا انباری را تخریب و به مغازه تبدیل کرده آیا می شود انباری را ازش پس گرفت ضمنا در مبایعه نامه بندی نوشتیم که فروشنده اقرار نمود قسمتهای مشاعی طبق تقسیم نامه اولیه است و مربوط به کلیه واحدهاست و در اختیار دیگری قرار نگرفته ولی در تقسیم نامه بعدی جایی نوشته که فروشنده واحد من حق بهره برداری از انباری را به برادر بزرگ داده است.

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام طبق توافق آخری برادر حق بهره برداری دارد اما برای بهره برداری می توان مطالبه اجرت کرد البته زمان بهره برداری نیز باید مشخص شود