مشاوره حقوقی رایگان - طلاق با عسر و حرج

سلام دوستان.
یه سوال داشتم. چرا وقتی زنی حکم عدم تمکینش صادر شده و اقرار کرده حاضر نیست تمکین کنه و بر اساس قانون نمیتونه طلاق بگیره ولی بازم وکلای محترم یاداشت میزارید که زوجه در صورت اثبات عسر و حرج میتونه تقاضای طلاق کنند. خوب اگر میتونست عسر و حرج رو اثبات کنه، دیگه ناشزه نمیشد و همون موقع اثبات میکرد. بعد از ناشزگی که هیچ ارتباطی با هم ندارند. چگونه زن میتونه ادعای عسر و حرج کنه؟ آیا این دور زدن قانون و گمراه کردن دیگران و باز کردن مسیرهای غیر قانونی نیست؟ آیا این ظلم به مرد نیست؟ زنی که به بهانه های واهی و به قصد گرفتن مهریه در شرایط اقتصادی این روزها این بازی رو شروع میکنه و مهریه رو هم یک جا بهش بدن با توجه به توانایی مالی شوهر، این چه قانونیه که بتونه با ناشزگی و گرفتن مهریه کامل، تقاضای طلاق کنه؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر بود قبل از امضای عقد نامه قوانین و احکام مربوط به مهریه را مطالعه و اگاه می شدید