مشاوره حقوقی رایگان - الحاق به طرح هادی

باسلام زمینی کشاورزی به مساحت 600 متر خارج از طرح هادی در یک روستا خریداری کردم که حدود 40 سال پیش در ان بنایی بود و عکس هوایی هم از سازمان عکسبرداری کشور تهیه کردم ایا امکان درجاسازی وجود دارد و چقدر زمان میبره تا مجوز ساخت بگیرم در ضمن امسال طرح هادی در روستا بازنگری میشود
برای ثبت نام و تشکیل پرونده برای درجاسازی اقدام کنم یا منتظر طرح هادی باشم؟
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر طرح هادی توسعه روستا را دردست داشته باشد میتوانید درخواست را ثبت کنید و منتظر باشید خارج از آن در صدد افزایش. بنا باشید به عنوان تغییر کاربری اراضی از طرف وزارت جهاد کشاورزی باشما برخورد میشود ترمیم آن بنای قدیمی بلا اشکال است