خواهر گرامی چون زناشویی بین شما واقع شده دیگر نمیتوانید از حق حبس خود ( عدم تمکین تا وصول مهر ) استفاده کنید لیکن چنانچه بخواهید میتوانید مهریه خود را به اجرا بگذارید و اموال وی را توقیف کنید . ایشان اگر اموال خود را بنام دیگری انتقال داده باشد تحت عنوان فروش مال به قصد فرار از دین مسئولیت کیفری دارد و شما میتوانید علیه وی اقدام کیفری کنید . در خصوص دادخواست الزام به تمکین شوهرتان بهترین دفاع شما اشاره به نداشتن منزل و نبودن امکانات زندگی است
با سلام و تشکر از شما اگر حکم عدم تمکین همسرم بگیرند و من راضی به بازگشت نباشم به دلایل بد اخلاقی همسرم و دست بزن داشتن ایشان اما مدرکی نداشته باشم و به اصرار ایشان ترک منزل کرده باشم قاضی در تصمیمشان اظهارات من رو لحاظ میکنند ؟ واگر با وجود اینها باز هم حکم تمکین برای من صادر کنند و من بازنگردم حقی مبنی بر به اجرا گذاشتن مهریه عندالاستطاعه خود دارم؟ در ضمن منزلی که در آن سکونت داشتیم منزل خانواده شوهر بوده و هیچگونه قولنامه و سندی مبنی بر اینکه همسر من مالک یا مستاجر آن خانه میباشد وجود ندارد آیا این مساله هم میتواند حکم تمکین را رد کند به این جهت که مرد منزلی از خود ندارد؟
سلام علیکم.خیر ولیکن اگر استطاعت داشته باشد می توانید مطالبه مهریه وتوقیف وظبط خودرو ودریافت1/4 حقوق نمایید.یاالله
سلام خیر شرط حق حبس زوجه حال بودن مهریه است وشماباید ازشوهر تمکین نماییدوالا ازنفقه محروم میشوید
سلام خیر
سلام،این قانون مربوط به بعدازعقدو قبل اززناشویی میباشد،حق حبس،.موفق باشید
پس این قانون که تا زمان دریافت مهریه از عدم تمکین تبرئه میشوند فقط مختص کسانیست که مهریه شان عندالامطالبه میباشد؟
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.