مشاوره حقوقی رایگان - کار اجباری کارگر

با سلام، بنده تکنسین فوریت های پزشکی استخدام رسمی یک بیمارستان هستم. شبکه بهداشت شهرستان بنده را مجبور میکند علاوه بر انجام ماموریت بیمارستانی که در آن استخدام هستم ماموریت 2 بیمارستان دیگر را هم انجام بدهم و بیمار را به شهرستانی دیگر ببرم آیا این کار قانونی است؟

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

شما موظف به خدمت در پست سازمانی محل خدمت هستید و می توانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید