مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مال

با سلام بنده مبلغ 110 میلیون از فروش طلاهایم توسط همسرم جهت پیش قرارداد منزل استفاده شده اکنون به مشکل برخوردیم و قصد جدایی داریم متاسفانه ایشان حاضر به برگرداندن مال بنده نمی شوند آیا این مبلغ از طریق چک فروش طلا و واریزی های بنده قابل باز پس گیری هست
یا اینکه میتونم با به اجرا گذاشتن مهریه قرارداد خونه رو توقیف کنم؟
دوم اینکه ایشون به وسیله اخاذی و تهدید از بنده مبلغ شش میلیون گرفتند این مبلغ قابل بازگشت هست؟
تمام وسایل و ماشین بنده در منزل ایشون هست چه جوری با گرفتن حکم میتوانم وسایل منزل و ماشینم رو بیرون بیارم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اقدامات متعدد و متنوعی برای استیفا حقوق شما وجود دارد که حسب مورد قابل اجرا است