مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان نشینی

باسلام خسته نباشید بنده اپارتمانمان چهار طبقه هشت واحد هستیم من طبقه اول ساکنم طبقات بالا بالکن شستن لوله از پارکینگ گرفت اب پر شد خانه ما بنده لوله بازکن اوردم باز کرد ایا هزینه فقط بپای منه یا چهار واحد ممنون میشم از راهنمایتون.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اثبات اینکه علت گرفتگی لوله اقدامات سایرین بوده ممکن نیست لذا هزینه باشماست